(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola Milliy uyg‘onish davri yurtimizda jadidchilik harakati shaklida paydo bo‘lganligi, uning bosqichlari va boshqalar haqida ma’lumot berib o‘tilgan.