(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Chuqur o’rganish - bu kompyuterlarni odamlarga tabiiy ravishda keladigan narsalarni qilishni o’rgatadigan mashinani o’rganish usuli: misol orqali o’rganing. Chuqur o’rganish haydovchisiz avtomobillar ortidagi asosiy texnologiya bo’lib, ularga to’xtash belgisini tanib olish yoki piyodani chiroq ustunidan farqlash imkonini beradi. Bu telefonlar, planshetlar, televizorlar va ovozli dinamiklar kabi iste’molchi qurilmalarida ovozli boshqaruvning kalitidir. So’nggi paytlarda chuqur o’rganishga katta e’tibor qaratilmoqda va buning sababi yaxshi. Bu ilgari imkoni bo’lmagan natijalarga erishmoqda.