(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Boshlang‘ich sinf o‘quvchilari nutqini rivojlantirishning asosiy yo‘nalishlaridan biri so‘z ustida ishlash, ya’ni lug‘at ishidir1 . Ona tili va o‘qish savadxonligida o’quvchilarni turli hayotiy vaziyatlardagrammatik jihatdan to’g’ri va komunikativ jihatdanerkin so’zlay oladigan yoshlarni voyaga yetkazish asosiy maqsadimizdan biri bo’lmog’i zarur.