(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Yer yuzasi tabiatini boshqarib turuvchi geografik qonuniyatlarning insoniyatning kundalik turmush faoliyatiga ta’sirini o’rganish va amaliy tavsiyalarni ishlab chiqish haqida so’z yuritiladi.