(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Inson turli sohalarda odamlarga yordam beradigan mashinalarni yaratdi. Biroq, mashina va insonni ko’plab to’siqlar ajratib turadi, ulardan biri til to’sig’idir. Ammo qancha vaqtga to’g’ri keladi?