(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada loyihani joyga ko’chirish zamonaviy usullar orqali qisqa vaqt ichida aniq natijani olish imkoniyatini oshiradi. Ushbu tadqiqot ishi Xorazm viloyati Urganch shahar Navro’z MFY Shifokorlar ko’chasi ichki xo’jalik yo’li misolida ishlab chiqilgan.