(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola onomastik birlik hisoblangan zoonim terminin haqida tilshunos olimlarning qarashlari haqida fikr yuritadi. Maqolada zoonimlarning oʻzbek tili leksik sathidagi koʻlami haqida maʻlumot berilgan