(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada globallashuv jarayonlari hamda uning tarbiyaga ta`sir etayotgan salbiy oqibatlari haqida so`z borildi. Yoshlar ma`naviyatiga qaratilga tahdidlarni oldini olish, mavjud muammolarni bartaraf etish yo`llari haqida fikr yuritildi