(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada mutaxassisning kasbiy kompetensiyalari ixtisoslikning eng asosiy va muhim jihatini ifodalashga xizmat qilishi, kompetentli yondoshuvda mutaxassisning nafaqat kasbiy bilimlarga ega bo‘lishi, balki ularni amaliyotda qo‘llay olish malakasiga asosiy e’tibor qaratiladi.