(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola texnologiya fanini o’qitishda duch keladigan muammolarni ko’rib chiqadi va potensial yechimlarni o’rganadi. Maqsad - bu sohada o’qituvchilar duch keladigan o’ziga xos muammolarga oydinlik kiritish va o’qitish va o’rganish tajribasini yaxshilash bo’yicha tushunchalarni taqdim etish. Keng qamrovli adabiyotlarni ko’rib chiqish, turli metodologiyalarni tahlil qilish va empirik ma’lumotlarni o’rganish orqali ushbu maqola tez texnologik taraqqiyot, resurslar yetishmasligi va raqamli tafovut kabi asosiy muammolarni aniqlaydi. Bundan tashqari, u samarali o’qitish strategiyalarini, o’quv dasturlarini loyihalashni yaxshilashni va amaliy faoliyatni potensial yechim sifatida integratsiyalashni taklif qiladi. Ushbu muammolarni hal qilish va innovatsion yondashuvlarni qo’llash orqali o’qituvchilar yanada inklyuziv va qiziqarli texnologik ta’lim muhitini yaratishi mumkin.