(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Коррупция бутун дунё мамлакатлари олдида турган доимий ва мураккабnмуаммо бўлиб қолмоқда. Унинг иқтисодий тараққиётга, ижтимоий ҳамжиҳатликка ва сиёсий барқарорликка салбий таъсири ушбу кенг тарқалган муаммога қарши курашиш учун инновацион стратегияларни талаб қилади.