(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada kelajak o‘qituvchilarda evristik qobiliyatlarni shakllantirishning dolzarbligi, mavjud muammolari va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Evristik yondashuvning ta’limda qo‘llanilishi asoslangan.