(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada umumta’lim o’rta maktablari texnologiya fanini o’qitishda metrologiya fani asoslarini qo’llashning amaliy ahamiyatiga oid masalalari yoritilgan.