(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada bolalar o’rtasida keng tarqalgan allergik kasalliklar haqida ma’lumotlar berilgan. Allergik kasalliklar hozirgi kunda juda ommalashib borayotganligi sababli maqolada bolalar o’rtasida keng tarqalgan allergic kasalliklarning eng so’ngi statistikasi o’rganildi.