(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada O’zbekistonning investitsiya siyosati va xorijiy sheriklar bilan hamkorligining ustuvor yo’nalishlari tahlil qilinadi. Xorijiy investitsiyalarni jalb qilishning huquqiy-me’yoriy asoslari, mavjud muammolar va ularning yechimlari o’rganiladi. Shuningdek, xorijiy hamkorlik doirasida istiqbolli sohalar va kelajak rejalar muhokama qilinadi