(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatida mahalliy budjet daromadlari tarkibi va ularni shakllantirishning holati o‘rganiladi. Viloyatning moliyaviy manbalari, mahalliy daromadlarni shakllantirishdagi asosiy manbalar va ularning samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, mahalliy budjetlar tarkibini takomillashtirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqiladi.