(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Sinonimiya tilshunoslikning ham lug‘at, ham grammatika, ayniqsa sintaksisda kam o‘rganilgan sohalaridan biridir. So’nggi paytlarda paydo bo’lgan va grammatik sinonimiyaning alohida masalalariga bag’ishlangan ko’plab asarlar tufayli, endi aytish mumkinki, bu masalaning rivojlanishi na nazariy, na amaliy jihatdan juda oz natija berdi.