(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada miya yarim sharlari xususiyatlari va maktabgacha va boshlang‘ich ta’lim muassasalari o‘quvchilarining kognitiv jarayoni o’rtasidagi bog‘liqlikni o‘rganishga bag‘ishlangan tadqiqotlar tahlil qilinadi.