(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining zabardast vakillaridan biri Said Ahmad asarlaridagi zoomorfik metaforalar haqida so‘z boradi. Said Ahmadga xos bo’lgan uslub zoomorfik metaforalar orqali talqin qilinadi.