(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada ijtimoiy tadbirkorlik konsepsiyasi, uning jamiyatdagi roli va ahamiyati, iqtisodiy va ijtimoiy foyda o’rtasidagi muvozanatni ta’minlash usullari yoritiladi. Shuningdek, ijtimoiy tadbirkorlikning muvaffaqiyat omillari, uning rivojlanishiga to’sqinlik qiluvchi omillar va O’zbekiston sharoitida amaliyotga joriy etish imkoniyatlari tahlil qilinadi.