(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Usmon Azimning ayrim hikoyalari tahlilga tortilib, hikoyada badiiy tasvir vositalari o‘rni hamda adabiy asarlarni badiiylashririshda muallif foydalanadigan usul va vositalar ochib berishga e’tibor qaratilgan.