(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Frazeologizm - eki yamasa onnan da kóbirek sózlerden quralıp, bir máni bildirip keletuǵın til birligine aytıladı. Frazeologizmler tilde tayar hal8nda boladı. Bul maqalada xalıq áwizeki dóretpelerinen bir bolǵan “Jáhánsha” dástanında frazeologizmlerdiń qollanılıwı sóz etiledi. Dástanda qollanılǵan somatikalıq frazeologizmler mánileri ashıp berilgen