(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda iste‘molchilarga tabiiy gazni yetkazib berishda tejamkor va samarali usullarni joriy etishning innovatsion yechimlari ko‘rib chiqiladi. Tabiiy gaz ta‘minotida energiya samaradorligini oshirish, yo‘qotishlarni kamaytirish va raqamli texnologiyalarni qo‘llash orqali aholining tabiiy gazga bo‘lgan ehtiyojini qondirish borasidagi muammolar va ularning yechimlari tahlil qilinadi.