(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqola moliyaviy hisobotning xalqaro standartlariga (MHXS) o’tishning amaliy afzalliklarini o’rganishga bag’ishlangan. Unda MHXSning iqtisodiy samaradorlik, xalqaro investitsiyalarni jalb qilish, va moliyaviy shaffoflikni oshirishdagi roli tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari MHXSga o’tishning biznes subyektlari va iqtisodiyot uchun ijobiy ta’sirini ko’rsatadi.