(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Umumiy o‘rta ta’lim maktablari boshlang‘ich sinflarda matematik savodxonlik kompetensiyasini shakllantirish uzluksizligini ta’minlashda matemetik to‘garaklarining o‘rni va rolini ko‘rsatib berish