(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada raqamli pedagogikaning ta’lim xizmatlari sifatini oshirishdagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalarni ta’lim jarayoniga joriy etish o‘qitishning innovatsion usullarini yaratib, o‘quvchilarning bilim olish jarayonini yanada samarali qiladi. Shuningdek, maqolada raqamli platformalar, interaktiv vositalar va masofaviy ta’lim resurslarining ta’lim sifati va natijadorlikka ta’siri ko‘rsatib berilgan.