(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Мақолада мамлакатимизda sanoat mahsulotlarini diversifikatsiyalash asosida raqobatbardoshlikni oshirish yo’llari таҳлил қилинган. Шунингдек, sаnоаt mahsulotlarini raqobatbardoshligini oshirish мавжуд муаммони ечишда, бозор механизмларини самарали қўллаш йўли билан бу муаммони ечиш бўйича хулоса, тавсия ва таклифлар берилган.