(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada akademik litseylarda kimyo fanini interfaol usullar yordamida o‘qitish samaradorligi o‘rganilgan. Interfaol metodlar kimyo fanini chuqurroq o‘zlashtirish, o‘quvchilarni mustaqil fikrlashga o‘rgatish va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishda muhim ahamiyatga ega ekani tahlil qilingan. Maqolada o‘quv jarayonini zamonaviy texnologiyalar yordamida tashkil etish usullari, metodik tavsiyalar va amaliy natijalar keltirilgan.