(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqola O‘zbekiston Respublikasida ichki turizmni rivojlantirishning asosiy yo‘nalishlari, uning o‘ziga xos xususiyatlari va istiqbollari haqida fikr yuritadi. Maqolada ichki turizmning iqtisodiy, madaniy va ijtimoiy ahamiyati, uning infratuzilmasini rivojlantirishga oid taklif va tavsiyalar ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, turizm sohasidagi xalqaro tajribalar va innovatsion yondashuvlardan foydalanish imkoniyatlari tahlil qilingan.