(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada kriminalistik identifikatsiya va diagnostika jarayonlari o‘rganilgan. Kriminalistikada identifikatsiya subyekt va obyektlarni aniqlashning muhim usuli sifatida qaraladi, diagnostika esa jinoyat hodisalari va ularning sabablari bo‘yicha xulosa chiqarish uchun ishlatiladi. Tadqiqot davomida ushbu metodlarning nazariy va amaliy ahamiyati ko‘rib chiqildi.