(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Bihevioralizm yondashuvi asosida “Manfaatlar to’qnashuvi” qonunining fuqarolar siyosiy xulq-atvoriga ta’sirini so’rovnoma shaklida aniqlangan, ya’ni davlat tomonidan ishlab chiqilayotgan qonunlarga fuqarolarning reaksiyasi va ishonch darajasi yoritilgan.