(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada mintaqaviy iqtisodiyotda qishloq xo‘jaligi kooperatsiyalarining ahamiyati va ularning rivojlanish tendensiyalari tahlil qilingan. Kooperatsiyalar orqali hosildorlikni oshirish, resurslardan tejamkor foydalanish va qishloq aholisining daromadlarini ko‘paytirish imkoniyatlari yoritiladi. Shuningdek, mavjud muammolar va istiqbolli rivojlanish strategiyalari ko‘rib chiqilgan.