(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada barqaror iqtisodiy o‘sish tushunchasi, uning asosiy tamoyillari va amalga oshirish strategiyalari o‘rganiladi. Shuningdek, global iqtisodiy muhitda barqarorlikka erishishda duch kelinayotgan muammolar, masalan, iqlim o‘zgarishi, resurslarning cheklanganligi va iqtisodiy tengsizlik tahlil qilinadi. Tadqiqotda iqtisodiy barqarorlikni ta’minlash bo‘yicha zamonaviy innovatsion yondashuvlar va ularning mamlakatlarning uzoq muddatli rivojlanishidagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi