(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola xususiy tadbirkorlikning iqtisodiy taraqqiyotga qo‘shayotgan hissasi va uning jamiyatdagi o‘rnini tahlil qiladi. Maqolada xususiy tadbirkorlikni qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati, unga ta’sir qiluvchi omillar va rivojlanish strategiyalari o‘rganiladi. Shu bilan birga, O‘zbekistonda xususiy tadbirkorlik sohasidagi islohotlar va ularning natijalari ko‘rib chiqilgan.