(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada O‘zbekiston iqtisodiyotining rivojlanishiga hissa qo‘shayotgan yetakchi insonlarning roli va ta’siri tahlil qilinadi. Tahlil O‘zbekistondagi biznes, ilm-fan, moliya va davlat boshqaruvi sohalaridagi muhim vakillarning iqtisodiy o‘sishdagi ulushiga qaratiladi. Maqolada ushbu sohalarning o‘sishiga ko‘maklashayotgan shaxslarning ishi va ularning iqtisodiyotdagi o‘rni keltirilgan.