(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston iqtisodiyotida kichik va o‘rta biznes (KOB) sektorining o‘rni va uni rivojlantirishning dolzarb yo‘nalishlari o‘rganiladi. KOBlar iqtisodiy o‘sishni rag‘batlantirish, yangi ish o‘rinlari yaratish va innovatsiyalarni rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega. Davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash chora-tadbirlari, moliyaviy yordam dasturlari va biznes muhitni yaxshilashga qaratilgan islohotlar tahlil qilinadi.