(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda agrar siyosatni modernizatsiya qilish jarayonlarini o‘rganishga bag‘ishlanadi. Agrar sohani rivojlantirish uchun davlat tomonidan amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar, shu jumladan, yer islohoti, suv resurslarini boshqarish, qishloq xo‘jaligi mahsulotlarini eksport qilish imkoniyatlarini oshirish kabi yo‘nalishlar tahlil qilinadi. O‘zbekistondagi agrar siyosatning samaradorligi va iqtisodiy natijalarga ta’siri maqolada o‘z aksini topgan.