(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi iqtisodiyotida raqamli texnologiyalarning rivojlanishi va ularning milliy iqtisodiyotga ta’siri tahlil qilinadi. Raqamli iqtisodiyot nafaqat ish jarayonlarini avtomatlashtirish va innovatsiyalarni joriy etishga yordam beradi, balki mahsulot samaradorligini oshirish va yangi ish o‘rinlarini yaratish imkonini ham beradi.