(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada talabalarning musiqa fanlaridan tizimli yondashuvi asosida mustaqil ta’lim olishi hamda o’z shaxsiy bilimlarini rivojlantiririb borishi, mustaqil ta’lim orqali talabalar o‘zlariga mos vaqt va joyda ta’lim olishi, ijtimoiy o’zaro aloqalar o’rnatsihi, maqsadga yo‘naltirilgan o‘qish rejasi kabi bir qator ma’lumotlar haqida fikr yuritiladi.