(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining yirik namoyandalaridan biri, o‘zining mashhur yumoristik asarlari, mazmunli tarjimalari bilan elga tanilgan, o‘zbek farzandi Gʻafur Gʻulom haqida va u yozgan mashhur asarlar talqini xususida so‘z yuriligan.