(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda matematika fanini o‘qitishda didaktik o‘yinlar va zamonaviy metodlardan foydalanish samaradorligi o‘rganilgan. Ushbu metodlar o‘quvchilarning matematikaga bo‘lgan qiziqishini oshirish, ularning diqqat-e’tiborini jalb qilish hamda ta’lim jarayonini qiziqarli qilishda muhim ahamiyatga ega. Tadqiqot natijalari didaktik o‘yinlar va interaktiv metodlar yordamida ta’lim berilgan o‘quvchilarning bilim darajasi sezilarli darajada oshganini ko‘rsatdi.