(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Har qanday sohani rivojlantirish va undan ko’zlangan maqsadni ro’yobga chiqarish uchun o’sha sohaning harakatlantiruvchi omillariga e’tibor qaratish lozim. Jumladan, kutubxonachilik sohasini yuksaltirish uchun uning eng asosiy harakatlantiruvchi kuchi sifatida undagi kadrlarning salohiyatiga e’tibor qilish zarur. Aynan shuning natijasida yuksak sifat samaradorligiga erishish mumkin