(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotning mohiyati, uning jahon miqyosida rivojlanish tendensiyalari va O‘zbekiston sharoitida tatbiq etish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Raqamli infratuzilma, elektron tijorat, fintech sektori hamda davlat xizmatlarining raqamlashtirilishi bo‘yicha olib borilayotgan chora-tadbirlar tahlil qilinadi. Maqolada raqamli iqtisodiyotning afzalliklari va istiqbollari haqida batafsil yoritiladi.