(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мазкур мақолада ёқилғи-энергетика корхоналарида инвестиция лойиҳаларини амалга ошириш ва молиялаштириш бўйича хориж тажрибаси тадқиқ қилиниб, тадқиқот объекти ҳисобланган “Ўзбекнефтгаз” АЖ инвестиция фаолиятининг ҳозирги ҳолати, нефть-газ корхоналарида капитал таркиби ва самарадорлиги таҳлили, корхона ва унинг тизимидаги тармоқ корхонлари томонидан сўнгги йилларда жалб қилинган инвестициялар самарадорлиги таҳлили амалга оширилган.