(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola zamonaviy harbiy ta’limda axloqiy va vatanparvarlik tarbiyasining o‘rnini o‘rganadi. Axloqiy qadriyatlar va vatanparvarlik hissini shakllantirish harbiy xizmatchilarning professionalligi, xizmatga bo‘lgan sadoqatini oshirishda muhim rol o‘ynaydi. Tadqiqotda zamonaviy pedagogik metodlar, ta’lim dasturlari, amaliy tajribalar va strategiyalar tahlil qilinadi. Maqola axloqiy va vatanparvarlik tarbiyasining samarali amalga oshirilishi uchun zarur bo‘lgan strategiyalar va usullarni ko‘rib chiqadi.