(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada lingvomadaniyatshunoslik boʻyicha umumiy qarashlar yoritilgan. Konsept terminining linvomadaniyatdagi oʻrni turk va oʻzbek tili misolida tahlil qilinadi. Shuningdek “jins” konseptining mumtoz poetik nutqdagi ahamiyati tahlillar orqali muhokama qilinadi.