(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада ҳуқуқбузарликлар профилактикаси хизматлари тизимидаги муоммолар ва амалга оширилаётган ислохотлар жараёнида қаьбул килинаётган норматив хуқуқий хужжатлар, уларни тартибга солувчи нормалар хамда уларни қўллаш амалиёти ва амалга оширилаётган ишлар хақида фикр алмашилган.