(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini milliy hunarmandchilikga oid bilim, ko’nikma va malakalariga oid qiziqarli vazamonaviy ta’lim texnologiyalari asosida kasbiy tarbiyani takomillashitirshning samarali shakl va usullarini aniqlashdan borasidagi tadqiqotlar yoritilgan.