(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu ishda ikkilamchi polimer materiallar, gips kukuni va unga qo’shimchalar qo’shish natijasida olingan ikkilamchi polimer kompozitning tarkibi o’rganib chiqildi va tayyor bo’lgan mahsulot tajribada sinab ko’rildi. Ularni kundalik hayotimizda qo’llash bo’yicha tavsiyalar berildi.