(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada O`zbekiston respublikasining eng janubida joylashgan, hususan Surxondaryo viloyatining aholisi va mehnat resurslari haqida so’z boradi. Aholi va mehnat resurslarning bugungi kundagi holati, aholining ko`payishi kamayishi tug`ilish o`lim diniy tarkibi, aholining qaysi sohalarda ko`proq bandligi yoritilgan.